Az benn volt!

Mindent a fociról - szigorúan szubjektíven.

Friss topikok

Ahol sosincs nyugalom

2007.08.19. 22:27 | Greenie | 4 komment

A Ferencvárosi Torna Clubról sosem mondható el, hogy a nyugalom szigete lenne. Szinte minden hónapban előkerül valamilyen ügy, valami ami újra feldúlja az amúgy sem túl békés állapotokat. Ez mostanában sincsen másképp, sőt…
 
Talán mind közül kezdjük a legfontosabbal: a futballcsapat az NB2 Keleti csoportjában küzd idén is. Ez az amit tavaly ilyenkor még a legvérmesebb ellendrukkerek közül is kevesen gondoltak volna, mi fradisták pedig egyenesen elképzelhetetlennek.
 
Mint tudjuk a Fradinak nem sikerült a pályán kiharcolni a feljutást. S hogy küzd, azt nem túlzás állítani látva a zöld-fehérek idei idénykezdetét, és a 30-on felüli veteránokból megerősített együttest korántsem tekinthető biztosnak, hogy a következő évet az első osztályban kezdi meg. Végtelenül szomorú ez a ferencvárosi fanatikusoknak, de ami még elkeserítőbb, hogy a focicsapat teljesítménye szinte mellékes tényező manapság az Üllői úton.
 
Hol vannak már azok az idők, amikor a Furulyás-Ináncsy „vészkorszak” után a Dámosy Zsolt vezette elnökséggel a Fradinál már-már látható volt a fény az alagút végén? Azóta a boxmenedzserből elnökké előlépett „DZS” már sehol sincsen – vagyis elnökségi tag, immár gyakorlatilag nulla hatáskörrel – és újra 1 emberként fordul a Fradi-tábor az új elnökség ellen. Rieb György és Berki Krisztián különös diósgyőri kapcsolatai Sallói Istvánnal, a paktum az MLSZ-el, most pedig a volt huligánokból összeálló biztonsági cég diktatórikus működése. Több ez, mint sok már nekünk. Minket szurkolókat – akikért az egész shownak mennie kéne – akarnak kitiltani a saját csapatunk meccseiről, mert nem értünk egyet a Kisteleki Istvánnal kötött erkölcstelen egyeszséggel. A Fradi-elnök utasítására a klub által alkalmazott „biztonsági emberek” a BKV elleni nyitómeccsen megfenyegették a szurkolókat, hogy megverik azokat, akik szidalmazni merik az MLSZ elnökét vagy a klub vezetését. A dolog most már odaáig fajult, hogy a tegnapi idegenbeli meccsen Kazincbarcikán, a leutazó szervezett szurkolói csoportok tagjait, önkényesen, szintén minden indok nélkül nem engedték be a mérkőzésre, aki pedig ezt mégis megpróbálta azok közül többeket bántalmaztak...
 
Ez lenne tehát ma a Ferencváros. Egy belviszályokkal teli egyesület, amely továbbra is csak sodródik az árral. És a jövőkép sem tűnik kevésbé sötétnek. Ami viszont felemelő a dologban, az, az, ahogy mi szurkolók kitartunk. Tavaly mindenki azt jósolta, hogy a kezdeti kimagasló érdeklődés csak egy divathullám, hamar elmúlik majd az NB2 varázsa. Aztán a bajnokság vége felé haladva egyre halkultak ezek a vélemények, a szurkolók úgy néz ki kitartanak, kitartunk. Talán, sőt biztosan ezért nem szűnt még meg a Fradi, és ezért fog létezni mindig is, amíg mi nem adjuk fel. Végül is ez a játék elsősorban értünk, szurkolókért szól.
 
Amíg zúg a Hajrá Fradi, addig zúghat a Fradi volt, Fradi lesz is.

A bejegyzés trackback címe:

https://azbennvolt.blog.hu/api/trackback/id/tr30143997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Kisbene_ · http://azbennvolt.blog.hu 2007.08.20. 11:25:50

Mi lett ezzel a fraditáborral, hogy egy csapatnyi bűnözőtől meghátrál..?

Greenie 2007.08.20. 13:55:13

Nem tudom te mit csinálnál 100-150 viperákkal felfegyverkezett 2 météteres kigyúrt állattal, pláne, hogy tudod ha otthon odalépsz nekik (vagyis a Tábor), akkor a következő idegenbelin, ahol ők lesznek erőfölényben csúnya dolgok fognak következni...
Kirobbantani nem lehet a Leo securityt, mert az elnöknek van csak joga eltávolítani őket szerződésbontással.. Vszont pont Rieb az aki utasítja ezeket a szurkolók ellen.. Ördögi kör.

_Kisbene_ · http://azbennvolt.blog.hu 2007.08.20. 14:42:23

Én egyedül semmit. De ti sem egyedül vagytok, vagy mégsem? Szerintem ideje a sarkatokra állni, mert hát ez már kezd nevetséges lenni szerintem.

Zsámbokréti 2007.08.29. 21:39:12

Az erőszakhoz a gyengék nyúlnak.
süti beállítások módosítása