Az benn volt!

Mindent a fociról - szigorúan szubjektíven.

Friss topikok

Bűbáj a gyepen

2008.08.05. 17:08 | OJ | 7 komment

Hiába a pénteki megnyitó, szerdán már élesben megy az olimpia, legalábbis a focista hölgyek számára. Ezen apropóból - mi több, a női nem iránti tiszteletből - megkíséreljük kibűvölni olvasóinkat a monitor elé rendszeresített székből, mégpedig néhány kivételesen bájos küllemű sportolóhölgy segítségével. Tévúton járnak, akik úgy hiszik, a női focisták attraktivitása a keletnémet dobóatlétákéval vetekszik: mondjuk úgy, hogy nemcsak a labdakezeléssel képesek lefegyverezni a magunkfajtákat. A hormonkezelt óriásokat most körön kívül felejtjük, mivel nem a Veetnek keresünk reklámarcokat. Natural beauty, ez a két szó inspirálta az összeállítást.

 

1. CARLI LLOYD


Az amerikai válogatott középpályása 26 éves, kiváló érzékkel cselez, legalább annyi gólt szerez, mint ahányat előkészít. Gyávaság, de nem állnék a háló elé, amikor ő készül  kapura lőni, a lövőereje még a férfimezőnyben is tiszteletet parancsolna: erre példa néhány piszok nagy gólja, melyeket meg lehet tekinteni itt. A pipás sportszergyártó egyik arca, egyébként Kaká- és Barca-rajongó.

 

 

 

2. KARA LANG


Kanadai csatár, '86-os születésű. 15 éves korábban már játszott a juharleveles válogatottban, gólt is szerzett - ezzel azóta is rekorder -, 2003-ban a vébébronzért játszhatott. Nem is meglepő, hogy  így ragaszkodik a 15-ös mezhez. Kedves mosolyát rendszerint egy szakajtó góllal übereli. Vancouverben és az UCLA soraiban is bizonyított. A sport mellett újságírónak készül. Az egyik kép tanúsítja, modellnek sem utolsó, messze csinosabb, mint bármelyik túldimenzionált szalmahajú csontkollekció.

 

 

 

 

 

3. MARIE KNUTSEN

 

Szépséges dinamitlány Skandináviából, konkrétan a norvég válogatott és a Røa IL középpályájáról. A hónap végén lesz 26, egy érem Pekingből nem lenne gyenge születésnapi ajándék, ehhez nagyot kéne alakítani, a női futball összes éllovasa képviselteti magát Kínában. Sok mindent nem tudni róla - momentán egy levélcím kéne, ahol lefixálunk  egy interjút  vacsorameghívást -, de beállítottam háttérnek a képét és leolvadt a hűtő.

 

4. LOTTA SCHELIN

Charlotta tősgyökeres göteborgi. Néhány éve a legjobb svéd focistahölgynek járó Gyémántlabdával (Diamantbollen) jutalmazták (interjú amiből egy szót se értünk), előtte olyanokat ismertek el a díjjal, mint Victoria Svensson vagy Hanna Ljungberg, akikről még a foci női ágát felületesen kezelőknek is van némi ismeretük. 20 évesen robbant be a nemzetközi színtérre, válogatott és olimpikon lett, azóta is a közvetlen élvonalba tartozik. Egy elcsépelt szójáték keretében, de szeretettel küldjük neked ezt.

 

5. HAYLEY MOORWOOD

 

Új-zélandi színekben látjuk majd a Játékokon. 24 évesen a csapat kapitánya, a legrutinosabb és az egyik legidősebb játékosa a szigetország válogatottjának (ez ugye azért érdekes, mert a srácokéval ellentétben a nők mezőnyét nem kötik életkorhoz). A Lynn-Avon United  nevű klubban hódít,  miközben egy másik United (let's guess) rajongótáborát erősíti. Mi meg az övét.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://azbennvolt.blog.hu/api/trackback/id/tr33602166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RAUL7 2008.08.05. 23:28:28

Nem is tudtam, hogy ilyen jó nők szaladgálnak Új-Zélandon... Hajrá Új-Zéland! :)

Hyni 2008.08.06. 08:32:10

Na jól van lányok most már irány a konyha lehet mosogatni...

KÁJZERSZÓZE 2008.08.06. 08:35:23

akkor hogy fair verseny legyen: hajrá KANada!!!

horvathzsolt 2008.08.09. 17:05:24

OJ vagy vki aki figyeli a női focit az olimpián. Én kb eddig egy csaj focistát ismertem, Marthat, aki ha jól tudom brazil. Ő nincs kint az olimpián, mert amikor kevésszer láttam női focit elég penge volt a csaj?

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2008.08.09. 19:36:21

Marta játszik az olimpián.
Látom, tetszett a válogatás, hamarosan jön a part two. :)

dr. Wilbur Swain 2008.08.12. 22:59:40

Hayley forever
mondjuk női focit ennek ellenére nem nézek, mert még a válogatott meccsek színvonala is elég halovány...
süti beállítások módosítása