Az benn volt!

Mindent a fociról - szigorúan szubjektíven.

Friss topikok

Ötszáz

2008.08.31. 16:38 | OJ | 4 komment

Ötszáz bajnoki istentelenül sok. Ebből a bajnokságból főleg. Belegondolok, ha csak a felét vesszük és végignézzük...hhhh, ne is részletezzük. Átszámolva tizenöt év a kapufák és a gólvonal társaságában. Vetődések salakra, fűre, sárba, hóba, temérdek repülés és földetérés. Soha véget nem érő felkészülések, egyhangú buszozások. Semmitmondó interjúk, elkoptatott kesztyűk, feledésbe merülő arcok tucatszám. Sikerből kevés, potyából talán még kevesebb.

Ötszáz osztályzat - többnyire a magasabb tartományból - minimális nézőtéri élc, elismerő taps még a vendégből is: az általános megbecsültség jelei, legyen szó nézőkről vagy a szakmáról. Hét kapitány bizalma a válogatottban, minimum ennyi edzőé a klubokban. Közel két évtized egy dinamikusan pusztuló, maradék értékeit vesztő, céltalan, élményt és motivációt alig nyújtó környezetben, komoly sérülések, eltiltások, viták nélkül.  És egy tragikusan gyenge jubileum, amire tíz év múlva senki se emlékszik majd.

Csak arra, hogy Végh Zoli a Klub 500 tagja.

A bejegyzés trackback címe:

https://azbennvolt.blog.hu/api/trackback/id/tr74642187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adamek 2008.08.31. 23:08:19

Veszprémben fiatalon marha jó volt, akkor azt hittem igazi nagy kapus lesz.

adamek 2008.09.01. 11:29:28

Véghül is ráfoghatjuk. Egy kapusnál meg majdnem mindegy milyen bajnokságban véd, a jobbfölsőt itt is ugyanannyi elérni. Lehet, hogy csak az volt vele a bajom, hogy a Veszprém után nem szimpi csapatokban védett?

Adamek 2008.11.24. 22:53:29

Az utolsó frissítés óta lassan újabb 500 meccse van :)
süti beállítások módosítása