Az benn volt!

Mindent a fociról - szigorúan szubjektíven.

Friss topikok

Bomba a tréningen

2008.08.14. 15:38 | OJ | 4 komment

Számtalan példát lehetne hozni az erőszakos, deviáns szurkolói viselkedésre, történjen az stadionban, utcán, edzés közben. Betört kerítésekről, megdobált, befenyített, netán tettleg bántalmazott játékosokról, öltözőbe rontó idiótákról szóló sztorikat és egyéb természetesnek nem mondható eseményeket még az enbéegyből is idézhetnénk. Pedig  hát a mi csöppnyi ligánkban távolról sem generálódik annyi ideg, mint a világ más tájain, ahol heves, türelmetlen táborokból aztán végképp nincs hiány. Na de ami most következik, az valami olyan példátlan szélsőség, ami civilizált tájakon elképzelhetetlen.

Gyengélkedik a Flamengo, a brazil foci egyik legpatinásabb klubja. Egyik húzóemberük, Diego Tardelli karját törte, mások Európába szerződtek, a középmezőnyben vesztegelnek. Ennek apropóján a piros-feketék pár tucatnyi szimpatizánsa (?) tüntetésbe kezdett a múlt héten az edzőpálya mellett. Közülük néhány, azóta is szabadon mászkáló elmeháborodott úgy döntött, hogy motivációs jelleggel ráijeszt az aranylábúakra edzés közben. Hangos szóval, botokkal? Neeeem. Petárdával? Melegszik. Egy kisebbfajta házi készítésű robbanószerkezettel. Az sem véletlen, hogy minderre egy forgatócsoport jelenlétében került sor. Két spíler, Dininho és Obina apróbb sérüléseket szenvedett, a betámadott csapattagok pedig kis híján összeugrottak az eszetlenül ugató táborral, ha nincs a kerítés - meg az indulatokat csilapítani próbáló csapatkapitány -, óriási tömegverekedésbe fordult volna a megzavart tréning. Az okozott kár azonban ennél jóval nagyobb, elvégre melyik klub vágyódik arra, hogy a szurkolóit egy ilyen incidenssel azonosítsák, mi több, hány játékos szeretne életveszélyes közegben focizni..? A reakciók egyértelműek, különösen azé a játékosé, aki a robbanás után behúzza a nyakát picit, de aztán simán ellövi a labdát, mintha mi se történt volna... 

A bejegyzés trackback címe:

https://azbennvolt.blog.hu/api/trackback/id/tr7615886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maradonapoli 2008.08.14. 23:13:07

ULTRAS LIBERI!!! :cool: :)

RAUL7 2008.08.15. 13:35:34

Nem a győzelem a fontos, részvétem.

Adamek 2008.08.15. 23:20:10

Nálunk annó csak gomba volt az edzésen. Általában a zuhanyzóban.

Maradonapoli 2008.08.16. 09:53:32

meg a lábadon :)
süti beállítások módosítása