Az benn volt!

Mindent a fociról - szigorúan szubjektíven.

Friss topikok

Ismét Balázs!

2008.01.31. 09:59 | SzBence | Szólj hozzá!

     Tegnap este óriási dilemmában voltam: nem tudtam, hogy az Ajax-PSV vagy a Juventus-Internazionale mérkőzést tekintsem meg. Végül is amellett döntöttem, hogy majd kapcsolgatni fogom a TV-t, ennek köszönhetően szinte mindegyik gólról lemaradtam... Na de most nem is ez a lényeg, hanem az, hogy az egyik legtehetségesebb magyar játékos, Dzsudzsák Balázs ismét betalált!
    Fantasztikus eddig a nyírlugosi srác! Egyszerűen fantasztikus! Alig egy hónapja tartózkodik a holland bajnoknál, és máris kirobbanthatatlan a kezdőcsapatból. Emlékszem az első eindhoveni meccsére, amit a Feyenoord ellen játszottak. Az első 15-20 percben Balázs nagyon meg volt illetődve, nem találta a helyét a pályán, alig ért labdához, igaz, a csapattársak sem nagyon keresték. Aztán elérkezett egy nagyon fontos pillanat karrierje  szempontjából: levágott egy 50 méteres sprintet, amit egybekötött egy sikeres beadással.
Ebben a pillanatban elindult el egy lavina, egy óriási lavina...
    Balázs ezen a meccsen ugyan nem talált be, de így is brilliánsan játszott, a szurkolók a meccs hősévé választották, kórusban éltették a hármas sípszó után.
    Ezután játszottak a Venlo, a Sparta Rotterdam és az Excelsior Rotterdam ellen. Dzsudzsák ezeken a találkozókon is elsőrangú teljesítményt nyújtott, és lassacskán a csapattársak is bíztak benne.
    Tegnap este elérkezett az a nap, amiről Dzsudzsák már nagyon régen álmodott: egy igazi slágermeccset játszhatott az Ajax Amszterdam ellen. A magyar-olasz óta talán ez volt számára a legértékesebb összecsapás. Itt is megállta a helyét, sőt, az ő góljának köszönhetően verték idegenben 2-0-ra az ősi rivális Ajaxot.
    Talán ő lesz az új magyar sztár? Ő lesz a mi focink megmentője? Vajon két év múlva is hallunk majd felőle, vagy el fog tűnni a süllyesztőben, mint a sztárnak kikiáltott magyar focisták kilencven százaléka?!
Egy biztos! Jelenleg nagyon jó formában van és játszik klubcsapatában! Reméljük a válogatott is hasznát veszi majd!

Hajrá magyarok, hajrá Balázs!

A bejegyzés trackback címe:

https://azbennvolt.blog.hu/api/trackback/id/tr17319207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása