Az benn volt!

Mindent a fociról - szigorúan szubjektíven.

Friss topikok

Életük legfontosabb kilencven perce

2008.01.26. 20:16 | SzBence | 1 komment

Valószínüleg nem sokat hallottak eddig a Havant & Waterlooville F.C. nevű angol csapatról. Nem is csoda, hiszen az 1998-ban alapított klub, - amely a Havant F.C. és a Waterlooville F.C. ötvözéséből jött létre – a brit hatodosztályban vitézkedik. A Hawks becenévre hallgató alakulatnak idei szezonja egész jól alakul, a déli régió negyedik helyén állnak, amely rájátszást jelenthet majd számukra.

A mai napon a Havant & Waterlooville játékosai minden bizonnyal életük mérkőzését játszották: az Anfield Roadra utaztak, ahol a Vörösökkel találkoztak. A találkozó egyértelmű esélyese a hazai gárda volt, még úgy is, hogy több alapemberüket pihentették A 8. percben mindenki nagyot nézett, amikor is Richard Pacquette megszerezte a vezetést a vendégeknek. Bele sem merek gondolni, hogy mit érezhettek ekkor a dél-keleti kisváros futballimádói... 19 percet kellett várni a válaszra, ekkor Lucas egyenlített. A vendégek viszont nem adták fel… a 31. percben Martin Skrtel öngóljával ismét a kiscsapat vezetett. Úgy tűnt, hogy a szünetben a vendégeknel lesz az előny, ám a hosszabbításban a Liverpool ismét kiegyenlített Yossi Benayoun révén.

A szünetben aztán sikerült felpörgetni a hazaiakat, Benayoun négy perc alatt kétszer volt eredményes (amely mesterhármast jelentett), a pontot az I-re pedig Peter Crouch tette fel. 5-2 a vége…

A nyilatkozatok alapján a vendégek nagyon el vannak keseredve, pedig nincs rá okuk… méltó ellenfelei voltak a világ egyik leghíresebb és legjobb csapatának.

 Holnap minden bizonnyal az angol napilapok nagy része meg fogja említeni a Havant & Waterlooville F.C. csapatának a nevét, leírják pazar teljesítményüket, amit a mai napon produkáltak, bemutatják a vezetőedzőt, játékosokat, satöbbi.. De vajon jövő ilyenkor cikkeznek majd róluk? Vajon egy év múlva is emlékezni fognak rájuk?
Egy biztos.. Nekik ez volt életük legfontosabb kilencven perce!

A bejegyzés trackback címe:

https://azbennvolt.blog.hu/api/trackback/id/tr96312792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szarka07 2008.01.27. 23:39:23

Na ez a sztori is érdekes, akartam is írni, de megelőztél :) Azért érdekelne egy kicsit több is a csaptról, jelen esetben hogy jutottak el egészen idáig, és milyen visszhangja volt a dolognak.
süti beállítások módosítása