Az benn volt!

Mindent a fociról - szigorúan szubjektíven.

Friss topikok

25 Éves Aranycsapat

2007.09.15. 14:58 | _Kisbene_ | Szólj hozzá!

A hét végén kis házi ünnepséget tartanak a városban: 25 éves a Rába ETO egykori aranycsapata. Igazán jó érzés, hogy mind a 29 kerettag eljön, sőt egy bulimeccsen Verebes mester is leül a padra, hogy az öregfiúk válogatott ellen játszanak. Sok embert várnak, és biztosan sokan megtisztelik majd a sikergyárosokat jelenlétükkel. Szerintem ilyenkor érdemesebb lesz az idősebbek közé ülni, majd előjönnek a nosztalgikus emlékek, történetek, legendák.. És hát egy kis öröm ráfér erre a nézőközönségre, a jelen nem az igazi egyelőre.. 

Az akkori sikertörténet is egy újnak mondható stadionban indult, igyekszünk párhuzamot vonni az akkori és a mostani csapat mögött.. De hol van most a pályáról egy Szentes, egy Hajszán, egy Hannich..? Hol van az a fizikai állóképesség, az a gyorsaság, az az akarat..?

 

Furcsa lesz a nosztalgia után visszatérni a jelenbe, és megnézni a nagy csapat bajnokiját a "Vidi" ellen. Rangadó ez, mindig is az marad. Csak már egy kicsit másról szól.

A bejegyzés trackback címe:

https://azbennvolt.blog.hu/api/trackback/id/tr87166183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása