Az benn volt!

Mindent a fociról - szigorúan szubjektíven.

Friss topikok

Jelző nélkül

2007.08.21. 13:23 | OJ | 3 komment

Mivel nem lehet nap mint nap moralizálni, tényfeltárni, boncolgatni, ezen rövidke post célját a sima, fesztelen (ön)szórakoztatásban határoznám meg. Gondolom, szerzőtársaimnak és olvasóinknak is több tucatnyi fejesgólhoz volt már szerencséje, láttunk már jó pár felhőfejest, ívelt fejest, földről a kapuba pattanó fejest, kapunak háttal tarkóval szerzett fejest, önfeláldozó csukafejest, bikaerős pókháló-amortizáló fejest, sőt, néhány klasszikusnak számító "kézfejest" is volt módunkban megtekinteni. Ilyen különleges, unikum, felcímkézhetetlen fejesgólt viszont aligha... Feltalálójaként az U-17-es vébén virító perui válogatott játékosát, Carlos Bazalart tisztelhetjük, enyhén megmosolyogtató gólja momentán három pontot ért a vendéglátó koreaiak ellen.

Mivel nem jut eszembe semmi frappáns, tessék, feldobom a labdát: ha valakinek van elképzelése, milyen címszóval kerüljön be az ominózus fejes a futball nagy enciklopédiájába, kommentben jelezze.

A bejegyzés trackback címe:

https://azbennvolt.blog.hu/api/trackback/id/tr54145084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szarka07 2007.08.21. 13:50:40

Ezt csak máknak hívják :)

De ha név kell, legyen fekvőfejes, vagy "kapufárafejelt-mindenkitátverős-újrafejeltdemárkapubatartó" fejes

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2007.08.21. 13:52:38

Jó, hogy mák, mi más lenne. ;)

De csak kéne neki egy név, ha legközelebb találkozunk egy ilyennel, nevén tudjuk nevezni. :)

Szarka07 2007.08.21. 14:10:10

van két javaslatom.
süti beállítások módosítása