Az benn volt!

Mindent a fociról - szigorúan szubjektíven.

Friss topikok

Kurvaélet

2007.08.19. 22:23 | _Kisbene_ | 4 komment

Kedves Anyu!

 

Köszönöm leveled, jól vagyok. Igen, nyert a csapat. Azonban egy kissé furcsállom, hogy mérkőzés után levél vár az asztalomon, lehet úgy érzed, nehéz velem szót érteni ilyenkor.

Emlékszem, egyszer azon vesztünk össze, mert te kinéztél egy szép lila pulcsit magadnak, és hát tudom, hogy nem kellene ezért kiakadnom, mert te ízlésed, te hordod, de hát miért pont az Újpest elleni meccs után kell ezt mutogatnod nekem. És azért tudod, hogy miután szétszakadt, vettem neked egy másikat. Máskor pedig megsértődtél, mert kellemetlen helyzetbe hoztalak a vendégek előtt, akik Debrecenből jöttek el csak azért Győrbe, mert még sosem jártak abban a nevenincs múzeumban. És tudod, hogy kedvelem Józsi bácsiékat, de hát olyan rosszkor kérdezte a meccs eredményét, és pont a debreceniek vertek el minket, és hát nah.. Szóval nehéz volt magamban tartani az épp aktuális ellenszenvemet. De azért tudod Te, hogy nem gondolom azt igazából, hogy ribancok színe a lila, meg hogy a gumicsizma rárohad a keleti parasztra, csak a meccs, meg ez a magyarfoci. Ez az én betegségem.

Mindig mondtam, egyszer gyere ki velem, meg fogod érteni. De te nem, meg nem is szereted, meg a pulykacomb a sütőben. Szóval azért örülök, hogy "azokon a napokon" a kommunikáció megmarad köztünk. És tudom, hogy te nem tehetsz ilyenekről, meg jót akarsz. 

De a kurvaélet.

Kimegyek meccsre. Egy hülye barom leönt sörrel, REAC-sállal a nyakában, ez az okos előember Karcsi végigamortizálta a srácokat a pályán, meg rúgtunk is három gólt, mert az benn volt, csak ez a köcsög vakegér integet összevissza, mintha legyek lepték volna meg. Jó-jó, nyertünk, de hogyan! Az a balszélső, az a lusta, az a lófa... Na az nem fut. 

Úgyhogy hazajövök tiszta idegbe, te meg itt hagysz az asztalomon egy sárga papírt, amire kék tollal írsz, és az első néhány sorban lelkendezel itt nekem, hogy milyen szép ez, és Mari néniéknek is írsz majd, mert olyan csodálatos ez a két szín így együtt. Hát gyönyörű.

Úgyhogy érted.. nálam is van határ. És tényleg ne haragudj, már egész megnyugodtam, és reggel beszélgetünk majd, délután pedig bemegyek a városba, és veszek neked egy másik szép tollat, pont ilyet, mint ami most eltört, és ha megmondod hol vetted a papírt, hozok azt is, mert elégett. Bár, ha rám hallgatsz, a zöld papír szebben mutat.

A vacsorát köszönöm, és csókoltatom Mari néniéket Miskolcon!

 

U.i.: Mielőtt elfelejteném, a további kellemetlenségek elkerülése végett, ha esetleg meghívnád őket hozzánk, kérlek szólj. A Diósgyőrrel még nem játszottunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://azbennvolt.blog.hu/api/trackback/id/tr83143993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szarka07 2007.08.19. 22:47:18

Jó-jó :) Nem mint focicikk, de nekem nagyon tetszik :)

Adamek 2007.08.22. 15:12:18

Óvatosan azzal a zöld papírral, bár mi egy osztállyal lejjebb vagyunk, de a Kaposvár marha jó idén :)
Ja, és mi volt a kaja amit főzött a kedves mama? Remélem nem volt hozzá páros debreceni vagy lilahagyma! :)

Szarka07 2007.08.24. 00:33:08

javítok "nem csak mint" .

_Kisbene_ · http://azbennvolt.blog.hu 2007.09.15. 15:06:39

Adamek: semleges volt. Hogy finoman fogalmazzak a kérdésedre válaszként: szart nem eszünk! :) :)
süti beállítások módosítása