Az benn volt!

Mindent a fociról - szigorúan szubjektíven.

Friss topikok

Nem jól mutat, ha a nő mutat utat

2007.08.16. 14:49 | OJ | 3 komment

Ötletem sincs, hány olvasónknak volt szerencséje a többször is levetített Futballistafeleségek c. angol sorozathoz, de Roy Keane legutóbbi kifakadását olvasva szerintem néhányunknál biztosan bevillantak pillanatképek egy-egy emlékezetes epizódból, például pezsgőbe fulladó afterpartykról vagy a picsarészegen a vécécsésze fölé hajló barátnőkről. Akik (pechükre) nem látták egy percét sem, azoknak úgy vezetném be a témát, hogy a labda körülbelül annyiszor pattan le az egész sorozat során, mint ahányszor a futballhuliganizmust ecsetelő mozikban. És ettől lehet olyan jól szórakozni rajta.

Nem újdonság, hogy egy-két bálványnak hitt játékosról lehull a maszk és kiderül a véres valóság, hogy szerencsejáték-mániás, alkoholista, papucs, megrögzött házasságtörő, netán meleg, jobb esetben ezek kombinációja. Telik rá. A PL-játékosok klubtól függetlenül annyit visznek haza, hogy a heti két rulett és a szokásos éjszakai királykodás mellett futja a fakó Bentleyre, Armanira, Mauritiusra. Félreértés ne essék, ez nem gáz (legalábbis nekünk nem az), sajnálja tőlük a hóhér, a legnagyobbak évi 50-60 gyilok tétmeccset nyomatnak, aki meg erre tette fel az életét (legalábbis abból mondjuk húsz-harminc évet), az ne panaszkodjon. A háromnaponta maxrajáratott szervezet amortizálódik, ennek ellentételezéseként viszont olyan összegek húzzák le a zsebeket, amiről a blog olvasói csak beszélni fognak, de látni azt az életben soha.

Ezek ismeretében Keane mégis kikerekedett szemekkel néz körbe az élfutballban, azt fájlalva, hogy a jól megfinanszírozott játékosok többsége már nem elsősorban focista, hanem divatbábu, celebrity, marionettfigura, akit az asszony úgy pozicionál, ahogy jólesik. Ha a Futballistafeleségeket etalonnak vesszük, Angliában - a megalomániás partiribancok földjén - a játékosok előbb lesznek manökenek, mint kész futballisták. Persze van, aki biztosan lubickol az örömben, hogy tele van vele a The Sun és a Daily Mirror, minden második éjjel beszippantja a glam - miért érdekli akkor ez a managert? Mi köze van Keane-nek ahhoz, hogy kit milyen buliba rángat el az asszony két bajnoki közt, ki hol shoppingol a kedvesével (akit még aznap este konzumnőre vált, miközben élete párját a csapattárs rendezi le az újonnan vett kastély jacuzzijában), ki milyen divat miatt vágyódik Londonba..? Nagy pénztárca, nagy igények - nagy foci. A focista a profi sport jolly jokere: focistának lenni király, focistával lenni szintén kifizetődő. Nem kell semmit szégyellni - az akaratgyengeséget se.

Na de: a leginkább megmosolyogtató tényre még nem is tértünk ki, arra, amitől igazán nevetséges, tipikusan angolos ez a történet. Roy király számára megdöbbentő, hogy sok sztárjátékosnak a nő mutatja az utat, legtöbbször a rongyrázás és a címlapok felé. És hogyhogy csak most esik le az érme? Bizonyára kiment a fejéből, hogy éveken át együtt játszott a legnagyobb bábuval, aki most is lelkesen csahol az asszony után. Épp a Bermuda-háromszög felé tartanak.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://azbennvolt.blog.hu/api/trackback/id/tr93141580

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Domino qiu qiu 2018.10.24. 00:10:36

accordion scales free - Largest mg adderall available

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DaHintermeierhans 2007.08.16. 22:28:14

ÁLÉ, ÁLÉ, ÁLÉÁLÉÁLÉ CS.A.K. A KISPEST MINDÖRÖKKÉ, HAJRÁ VÖRÖSFEKETÉK!!!

kujon 2007.08.16. 23:16:10

Igy van, Hinter, ki fogjuk verni a Hamburgot, megesszuk oket, puffasztott zsemle mellé(gyk:hamburger)
Egymagában a Honvéd!! :-D

bianconeri83 2007.08.17. 10:02:46

A cím teli találat :)
süti beállítások módosítása