Az benn volt!

Mindent a fociról - szigorúan szubjektíven.

Friss topikok

Anger management

2007.08.13. 11:59 | OJ | 2 komment

Épp azon filóznak a paksi vezetők, hogyan büntessék meg a legutóbbi bajnokin n+1-edik idegrohamában kitörő Tökölit. Ha nekem kéne döntést hozni az ügyben, inkább kimenteném magam, hogy időpontom van a fogorvosnál. Mit lehet kezdeni egy tébolyodottal?

A pénzbüntetés motiváló, jellemfejlődést kiváltó ereje csak városi legenda.

A szakvezetőre hárítani az ügy rendezését is elég kényes, mivel Lengyel Feri országos barátságot ápol Howlin' Tököli Attilával, anno a dunaferres sikerteamben egymás mellett vágtattak a kapu felé.

Esetleg egy beutaló a földrajzilag legközelebb eső pszichiátriai szakrendelésre...? "Attila, nyugodjon meg, feküdjön le, beszéljen róla, mi bántja! Ja, hogy rugdossák minden meccsen? Cukkolja az ellenfél? Túl nagy a teher a vállán? Minek lett profi focista...?"

Hát igen, a Dunaferrben még volt respektje Tökölinek, amikor kettesével köszönt be a soros ellenfeleknek, minden városban alakult minimum egy egyszemélyes fanklubja. A világ megfordult: a vergődő pesti zöldeknél a zsáknyi gól mellett letett az asztalra néhány kisebb-nagyobb dührohamot, egy kupameccsen le akarta magát cseréltetni, szimplán azért, mert nem ment a játék. (Ja, meg nem borotválkozott, de ennek az idegbajhoz semmi köze. Vegyük úgy, hogy a bozótból kiugró vadember kinézet a taktika része volt a Fradiban, néhány kezdő védő be is remegett, amikor a szakállas a kapunak fordult.)

Pakson megint ketten vannak a pályán, ő meg a majré. Szombaton mindenki megkapta a magáét, spori, edző, néző - utóbbit majdnem lepofozta a tribünről a jólnevelt Attila -, aztán hogy az öltözőben mi minden esett áldozatul a félőrült viselkedésnek, nem tudni, de valószínűleg a zuhanyrózsa vagy a gyúrópad bűnhődött. Mondjuk erre a látványos ideggyengeségre is adható némi magyarázat, a PSE a tavalyi remekelés után egy értékelhetetlen szezonkezdetet produkál, csak az nem veri meg őket, aki nem akarja, pedig a támadósorban közel háromszáz bajnoki gól, a védősorban szinte a komplett dunaferres kvartett, meg a feljutás óta stabil emberek, padon egy fiatal, ambiciózus szakember. Mégse szuperál a csapat, szegény Attila meg nem bírja a stresszt.

Visszagondolva egy csöppet a paksiak enbéegyes múltjára, mindig akadt egy neurotikus, hol a főkemény Molnár Zoli vadászta le a bírót, hol meg Iván, a Cár járatta le magát az erőmű árnyékában.

Hello Attila, üdv a klubban.

A bejegyzés trackback címe:

https://azbennvolt.blog.hu/api/trackback/id/tr95138790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maradonapoli 2007.08.13. 14:12:47

"a bozótból kiugró vadember a taktika része" utoljára a volgodonski kultúrházon röhögtem ennyire... LOL :D
Legyenek má smileyk is! :P

Maradonapoli 2007.08.13. 14:12:49

"a bozótból kiugró vadember a taktika része" utoljára a volgodonski kultúrházon röhögtem ennyire... LOL :D
Legyenek má smileyk is! :P
süti beállítások módosítása