Az benn volt!

Mindent a fociról - szigorúan szubjektíven.

Friss topikok

Újabb feladatok!

2007.09.07. 19:16 | Tomcraft83 | Szólj hozzá!

Azt hiszem, jogosan merül fel a kérdés azokban akik egy kicsit elgondolkoznak a magyar válogatott következő két mérkőzésén, mi is ennek a két találkozónak az igazi célja, vajon tényleg csak pontokban lehet kifejezni, mint ahogy azt a Sport Televízió egyik adásában tették. Az most a legfontosabb, hogy 0, 1, 2, 3, 4, vagy esetlegsen 6 pontot fog szerezni a világbajnokverő társaság... 

Persze nem kellene és nem is hat újdonságként, hogy a világban, és a sportban és persze a futballban is mára szinte mindent számokban mérnek, ez egyébként egy nagyon hasznos dolog, egy-egy kimutatás, statisztika nagyon sok mindent megmutatthat. Egy futballmeccsről készült statisztika is sok információt hordoz, szinte le lehet írni vele egy-egy meccs alakulását és azt, hogy miért alakult úgy az eredmény, ahogy.

Esetünkben a pontszámok, csak, hogy a számoknál maradjunk, megmutatják a magyar válogatott nem éppen rózsás helyzetét, hisz a csoportban 7 találkozót követően jelenleg 6 pontal a csoport 5. helyét foglalja el, amely nagyon messze van az áhított céltól, azaz a 2008-as Európa bajnokságra történő kvalifikálásától.

Azonban mondanék én valalmit, engem nem érdekel, hogy ezen a két meccsen hány pontot szerez a magyar válogatott, persze mindkét találkozón a győzelemért fogok szurkolni, de, ha elvonatkoztatunk a válogatott körülötti anomáliáktól és egy kicsit is elfogadjuk,  hogy a jövő válogatottját építi jelenleg Várhidi Péter, akkor azt gondolom nem a számok a legfontosabbak.

Szombaton és szerdán is bátorságot, hitet, akartot, elszántságot és egyéb érzelmekkel tarkított dolgokra számítok, persze, ha ez még eredménnyel is párosulna, nah az lenne csak az igazi Kánanán, de én jelenleg megelégednék azzal, ha továbbra is eltudnám hinni, hogy tényleg jó irányban haladunk, remélem minden magyar játékos megtesz mindent majd a sikerekért, és minden magyar szurkoló félre tudja, tenni az Olasz válogatott elleni mérkőzést, hisz itt vannak az újabb feladatok és ha a magyar válogatottnak nincs is igazi tétje, a másik két válogatottnak nagyon is van, így egy biztos, nem lesz könnyű dolgunk...

Hajrá Magyarok! 

A bejegyzés trackback címe:

https://azbennvolt.blog.hu/api/trackback/id/tr31159858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása