Az benn volt!

Mindent a fociról - szigorúan szubjektíven.

Friss topikok

Csodára várva

2008.05.24. 01:51 | OJ | 1 komment

Ő és társai tettek a korrekt fociról, összeálltak és megpörgették a tavaszt, ahogy azt vártuk is: Gellei mester pedagógiáját Tököli gólzáporral hálálta meg, így a Paks-faktor mintaszerűen beigazolódott és bravúrosra fordult a szezonvég az Atomvárosban. Egykori csapata, miután kettőből kétszer visszajött a meccsbe, csak görcsösen iparkodott a harmadikért, Solymosi spori pedig - akiről nem derült ki még, hogy miért a jv-képzésen indult el a kerületi Adam Sandler-hasonmásverseny helyett - részrehajlásgyanús hülyeségek sorával asszisztált mindehhez. A végkimenetel szempontjából egy kicsit sem számít.

Ritkán látható optimizmussal, de betippelte a létező legmeredekebb forgatókönyvet meccs előtt, aztán hozzáfocizta a magáét a szavakhoz. Más nem maradt, minthogy a pontlopkodást tervező reacosokban bízva átreménykedje a hétvégét - ki tudja, hátha tréfarépa lesz Tormával
vacsorára. Amint megemésztette ezt a szép, büszke ikszet, számolgatásba kezdhet: vajon hányszor bicsaklott meg idén az MTK? Elvégre most pár napig a Kanta-bandán a teher, ha arról van szó, hogy csak ők szúrhatják el, könnyen idegessé válnak a térdek, a vádlik... És akkor felvillanhat egy roppant abszurd, utolsó utáni sansz, hogy mégiscsak a debreceni pályán landolnak a ligaaranyak. Mégha nem is járna.

Éger Laci még talán hisz a csodákban. Én kevésbé.
Tehát hamarosan gratuláló távirat érkezik.

A bejegyzés trackback címe:

https://azbennvolt.blog.hu/api/trackback/id/tr39484900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cselszky3 2008.05.25. 16:38:26

Holnap este okosabbak leszünk. Valószínűleg marad a gratuláció az MTK-nak, de különösebben nem bánkódok, ha ez bekövetkezik. Majd minden idegenbeli rangadójukat hozták, azaz megérdemlik az aranyat.
süti beállítások módosítása