Az benn volt!

Mindent a fociról - szigorúan szubjektíven.

Friss topikok

Szolgálati közlemény

2008.08.08. 22:55 | OJ | 4 komment

Maholnap lesz egy éve, hogy megjelent vállalkozásunk a fociblogok egyre csak töltődő medencéjében. Mondjuk úgy: a próbaidő lejárt. Lelkesebben indultunk neki, mint Kokó első győri tétmeccsének, egy-egy ihletett időszakban napi kettőt-hármat is posztoltunk, s habár a szerzői keresztmetszet idő és szándék hiányában leszűkült, a projektet nem ítéltük halálra, változatos tartalommal, de mindvégig jelen voltunk. Az index-címlap blogajánlóján is jártunk néhányszor, mi magunk is dolcevitás sikerként éltük meg, ha egyik-másik dolgozatunk váratlanul "kicsúszott" (kiváltképp az egyszeri és megismételhetetlen  háromezres lekattintást, aminek a közelébe ha kétszer kerültünk azóta és ez bizony éktelen bravúrnak minősül), persze akadtak érdektelen, erőtlen produkciók is. Nem sikerült mindig gólra váltani a gólhelyzetet, néha taccsra rúgtuk, na...

Olvasóinknak is lelt tán némi örömük abban, hogy a 145 bejegyzésünk bármelyikében közzétett szakértő meglátásokat és ipari marhaságokat magukévá tették. Remélhetőleg akik valaha is ellátogattak az Az benn volt! blogfelületére, találtak rajta valamit. Igazat, szellemeset, értelmeset, értékeset - akármit, ami égető kényszert indukálva újabb látogatásra sarkallta őket. Az ünnepi küllemet így az olimpia megnyítójával a hátunk mögött mellőznénk - persze aki megdob minket egy tortával (lehetőleg dobos), szívesen fogadjuk -, inkább arra kérjük a látogató kollégákat, hogy a jóbaráti sörözések őszinteségével nyilvánítsanak véleményt rólunk, írásainkról, ötleteinkről, éljenek kritikával, vágjanak hozzánk bármit, ami meglátásuk szerint hasznossá lehet, ha birtokunkba kerül. Lesz ez a blog ennél jobb is, erre írásos garanciát vállalok.

                                                                                       OJ

A bejegyzés trackback címe:

https://azbennvolt.blog.hu/api/trackback/id/tr30607457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adamek 2008.08.08. 23:06:56

Sok boldog kattintást, OJ!

RAUL7 2008.08.14. 21:05:42

Először is grat!
Nekem egy észrevételem, kér(d)ésem volna. Nem tudom, hogy kivitelezhető e, de a bal oldali "sávot" le lehetne szedni vagy átrakni máshova, és így nagyobb betűméretet lehetne használni, ami szerintem egy postot átláthatóbba tenne. A nagyobb helyre nagyobb és jobb minőségű képek is ráférnének.
süti beállítások módosítása