Az benn volt!

Mindent a fociról - szigorúan szubjektíven.

Friss topikok

[untitled]

2008.06.05. 01:16 | OJ | 4 komment

Hiába van meg másfél hete a bajnokság, egy hete a kupa győztese, csak a trófeamutogatós ünneplést és az ingyen sört otthagyva gondolkodtam el rajta: valójában rohadtul nem bánom már, hogy vége a szezonnak. Megfáradtam, leültem, ahogy a finis felé slattyogtunk. Lehetett volna bőven jobb és összeszedettebb, akárcsak egyik-másik post itt nálunk, akárcsak bármi ebben az országban.

Persze ezek az emóciók inkább szólnak a bloggert széjjelnyúzó évnek, mint a bekamerázott füves terek történéseinek, mintha nem lennék vele tisztában, hogy a csömör szombat reggelre egyszerűen eltűnik. Két éve a képemet még vizsganyűgből táplálkozó spontán öröm lepte el, ha valahol a vébé szót emlegették - vö. a visszafogott, lepattant ábrázattal, ami meg most van rajta, hát köszönőben sincs az óvodás életérzéssel. Pedig nem pazaroltam az időt, a tudományos előremenekülés szellemében araszoltak a napok idáig: szakirodalom feldolgozva, programfüzet tartalmilag elsajátítva, csoportok latolgatva, szűkebb közegem futballközönyös szegmense felvilágosítva (értsd: közelemből
elirányítva). Csak a lelkesedés hiányos és csöppet aggályoskodom emiatt, elvégre akit képtelen felpörgetni egy EB, attól el kell venni a blogfelületet és homokba kell ásni nyakig. Aztán, ha a eurofever lecsengett, kikaparni onnan szerencsétlent, hogy selejtezéssel-bérletváltással rendeződhessen vissza szezonirányba hőhullámban felpuhult agya.

Szombat, szombat, meg addig a légüres tér - de momentán csak egy nyugágyat szeretnék...

A bejegyzés trackback címe:

https://azbennvolt.blog.hu/api/trackback/id/tr51504407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maradonapoli 2008.06.05. 21:31:33

Szegény eb! Ő az EB ebje?

Adamek 2008.06.05. 23:53:16

Ha van ebi hal, akkor van hali eb is?

Maradonapoli 2008.06.06. 00:00:01

Hali eb? Erről valami szombathelyit kéne megkérdezni!

Adamek 2008.06.06. 00:02:13

Szombat hejj, de várom már. Nem kell dolgozni menni.